Αφροδισιακά βότανα και τροφές για καλύτερο σεξ!

Θέλετε να ενισχύσετε τη λίμπιντό σας φυσικά και να κάνετε το σεξ με το ταίρι σας να είναι γρήγορο, με πάθος και χωρίς να έχετε ιδιαίτερο πρόβλημα; Εδώ θα ανακαλύψετε τα καλύτερα φυσικά αφροδισιακά βότανα... και τροφές που αυξάνουν τη σεξουαλική επιθυμία και στα δύο φύλα:
* Καυτερές πιπεριές: Οι πικάντικες τροφές μπορεί να αυξήσουν τη λίμπιντο. Οι καυτερές πιπεριές διευκολύνουν τη διαδικασία του ιδρώτα που εμφανίζεται στις παλάμες ή στο μέτωπο και βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος που αποτελεί βασικό παράγοντα της σεξουαλικής διέγερσης.

* Σοκολάτα: Σας παρέχει ενέργεια, αυξάνει την παραγωγή της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης και είναι καλή για την καρδιά. Τα αρωματικά συστατικά στο κακάο, δρουν απευθείας στους υποδοχείς γεύσης της γλώσσας, προκαλώντας την παραγωγή των ενδορφινών ουσιών, που μας κάνουν να νιώθουμε καλά. Η σοκολάτα περιέχει επίσης τρυπτοφάνη, ένα αμινοξύ που σχετίζεται με το αίσθημα της χαλάρωσης και της ικανοποίησης.

* Στρείδια: Αυτό θα μπορούσε να είναι το πιο δημοφιλές αφροδισιακό φαγητό. Τα θρεπτικά συστατικά που έχουν τα στρείδια, βελτιώνουν τη διάθεση και βοηθούν επίσης, στην καλή κυκλοφορία του αίματος. Τα στρείδια περιέχουν υψηλά επίπεδα ψευδαργύρου, που διεγείρει (ο ψευδάργυρος) την παραγωγή τεστοστερόνης, που αποτελεί βασική ορμόνη για τη σεξουαλική επιθυμία και απόδοση. Μην τα τρώτε ωμά και συνδυάστε τα με φρέσκο ​​λεμόνι και ένα καλό κρασί.

* Σαμπάνια: Είναι αλήθεια ότι το αλκοόλ μειώνει τις αναστολές και αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία; Τα περισσότερα αλκοολούχα ποτά έχουν στην πραγματικότητα το αντίθετο αποτέλεσμα. Μπορούν να σας δώσουν μια ώθηση στην αρχή, αλλά πολύ γρήγορα, μειώνουν την ενέργεια και τη ροή του αίματος, η οποία είναι ζωτικής σημασίας για τη σεξουαλική διέγερση. Η σαμπάνια ωστόσο, αποτελεί εξαίρεση, λόγω του διοξειδίου του άνθρακα που περιέχει, γι'αυτό δεν χρειάζεται να πίνετε μεγάλες ποσότητες και να πρέπει να αντιμετωπίσετε τις επιπτώσεις του αλκοόλ.

* Βότανα και μπαχαρικά (βασιλικός, μαϊντανό, σέλινο, γλυκάνισος, πράσο, μάραθος, μοσχοκάρυδο, πιπέρι, σκόρδο): Περιέχουν πολλές βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες, που γεμίζουν τον οργανισμό ενέργεια και δίνουν μια αίσθηση ψυχικής και σωματικής υγείας . Ο μαϊντανός και το σέλινο θεωρούνται αφροδισιακά για τις γυναίκες, επειδή απελευθερώνουν μια μυρωδιά παρόμοια με τον ανδρικό ιδρώτα που διεγείρει τις γυναίκες. Το σκόρδο περιέχει ένα συστατικό που αυξάνει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα και αυξάνει έτσι και την λίμπιντο. Ήταν δημοφιλής ως αφροδισιακό από την εποχή του Ομήρου και χρησιμοποιήθηκε επίσης από τους Αιγυπτίους, τους Ρωμαίους, τους Κινέζους και τους Ιάπωνες.

Οι Έλληνες έτρωγαν σκόρδο κάθε μέρα και επίσης το έδιναν στους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ οι κατασκευαστές των πυραμίδων στην Αίγυπτο το κατανάλωναν σε μεγάλες ποσότητες. Το σκόρδο ανεβάζει τη θερμοκρασία του σώματος και αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. Ένα από τα παλαιότερα αφροδισιακά είναι ο γλυκάνισος. Περιέχει μια ουσία, που ονομάζεται ανηθόλη, σε ποσοστό συγκέντρωσης σχεδόν 80%, η οποία πιστεύεται, ότι δίνει στο σώμα μια ξεχωριστή μυρωδιά και εμφανίζει ήπια οιστρογονική δραστηριότητα που αυξάνει τη σεξουαλική επιθυμία. Επίσης, λειτουργεί ως θεραπευτικό μέσο κατά της σεξουαλικής ανικανότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου